Josephine Coffee in Arnhem serveert de
beste koffie van Nederland

 

 

Koffiebar Josephine Coffee in Arnhem is de nieuwe nummer één in de Misset Horeca Koffie Top 100, de jaarlijkse ranglijst van de beste koffieserverende horecabedrijven van Nederland. Het is de zesde keer dat Misset Horeca de lijst samenstelt. De Koffie Top 100 2017 is maandagavond 25 september bekendgemaakt in Studio 21 in Hilversum.

‘De gedrevenheid en drang altijd te verbeteren, spatten eraf bij Josephine Coffee’, aldus de jury. ‘Eigenaren Renate Claessens en Arjan Pen hebben het juiste gevoel voor gastvrijheid en halen het beste uit de bonen van koffiebrander Peeze.’ Josephine Coffee is al jaren een vaste waarde in de Koffie Top 100, dit jaar katapulteert dit fijne Arnhemse koffiezaakje naar de top van de lijst. De reden: de warme gastvrijheid en de in deze Top 100 ongeëvenaarde drive van de eigenaren. Ze stralen liefde voor koffie uit en presenteren topsmaken in een fijne omgeving. De jury proefde in de filterkoffie een explosie van rood fruit en in de espresso smaken als bergamot, grapefruit en jasmijn.

Na Josephine Coffee staat Talud9 in Utrecht voor het tweede jaar op rij op twee en De Tippe in Vledder op plek drie. De nummer één van vorig jaar, Black&Bloom in Groningen, staat een jaar in de eregalerij en werd dit jaar niet beoordeeld. Naast de top-3 werden awards uitgereikt aan de Parel van het Jaar, de Mooiste Koffievenue en de winnaar van de Publieksprijs. De Parel van het Jaar is een erkenning voor een medewerker die enorm positief opvalt, dit jaar is dat Koen van Es van Luciano’s IJssalon in Wassenaar. De award Mooiste Koffievenue (mooiste interieur) in de Koffie Top 100 gaat naar Burgemeester Quicx in Valkenburg a/d Geul en de Publieksprijs is gewonnen door Doppio Espresso Joure. In totaal zijn via Facebook ruim 11.500 stemmen uitgebracht.

De volledige ranglijst en al het nieuws over de Misset Horeca Koffie Top 100 vind je op www.missethoreca.nl.

Organisatie

Partners

Locatie

Kunstlinie Almere

Esplanade 10

1315 TA Almere

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Koffie Top 100? Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.