Onderzoekstraject

Hoe gaat het in zijn werk?
De Misset Horeca Koffie Top 100 is een ranking die jaarlijks middels een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. In de beoordeling staan de koffie producten voorop. De bereiding, presentatie en kennis zijn enkele punten waarop beoordeeld wordt. Daarnaast wordt er ook gekeken naar gastvrijheid, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Wat kan ik verwachten?
Het onderzoekstraject voor de Misset Horeca Koffie Top 100 bestaat uit 3 rondes.

Ronde 1 | Vakjurybezoek
Van april t/m juni kun je een vakjury bezoek verwachten, dit is een onaangekondigd bezoek. De 125 best scorende bedrijven gaan door naar ronde 2. Alle deelnemers krijgen na ronde 1 bericht of ze wel of niet door zijn

Ronde 2 | Mystery visit
In ronde 2 wordt de top-125 opnieuw bezocht, dit keer door een mystery guest. Dit bezoek zal onaangekondigd en anoniem plaatsvinden en kun je van juni t/m augustus verwachten. Op basis van de behaalde resultaten uit ronde 2, wordt de top-100 samengesteld. Alle 125 deelnemers krijgen na ronde 2 bericht of ze wel of niet tot de top-100 behoren. Hierbij ontvang je tevens een uitnodiging om met het gehele team naar het event te komen.

Publieksprijs
Indien je behoort tot de top-125 ontvang je een pakket met promotiemateriaal om de Publieksprijscampagne te promoten onder jouw gasten.

Ronde 3 | Hoofdjurybezoek
De voorlopige top-5 wordt eind augustus bezocht door de hoofdjury, waarna de definitieve ranking wordt bepaald.

Misset Horeca Koffie Top 100
Tijdens een feestelijk event zal in september de Koffie Top 100 bekend gemaakt worden.

Onderzoeksrapportages
Rapportages van de mystery visits en de jurybezoeken ontvang je de dag na het event via het e-mailadres dat bij de inschrijving is opgegeven. Indien dit mailadres tussentijds wijzigt kun je deze wijziging doorgeven via koffietop100@vakmedianet.nl.

Organisatie

Partners

Locatie

Locatie centraal in Nederland

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Koffie Top 100? Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.