Hoofdjury

 

 

 

Bart Deprez | Hoofdjury

Bart Deprez | Hoofdjury

Bart Deprez is samen met zijn broer eigenaar van Viva Sara. Een koffiebranderij met 30 jaar ervaring en een vaste waarde in het Belgisch koffielandschap. Naast het beleveren van horeca met hun koffie en kennis heeft de branderij ook 4 koffiehuizen in Vlaanderen. Bart heeft meerdere Barista kampioenen getraind en is een SCA gecertificeerde trainer. Op internationaal vlak is Bart lange tijd een WCE Certified Judge geweest. Vandaag de dag is Bart Chair of the WCE Advisory Board en kan je hem terugvinden op of naast de podia van de verschillende World Barista Championships.

 
Demian van der Reijden | Hoofdjury

Demian van der Reijden | Hoofdjury

Demian van der Reijden werkt sinds 2007 bij Misset Horeca en is sinds 2013 betrokken bij de Koffie Top 100 als coördinator van de speciale uitgave en de eerste jaren ook als coördinator van het jurytraject. Hij schrijft voornamelijk over hotels en koffie, en is in het bezit van SCA certificaten Brewing foundation en Sensory foundation.

 
Gerben Engelkes | Hoofdjury

Gerben Engelkes | Hoofdjury

Ik ben Gerben Engelkes, eigenaar van Black & Bloom in Groningen. Barista sinds 2006 en vanaf 2008 onderneem ik met koffie, eerst als franchisenemer en vanaf 2012 voor mezelf. Black & Bloom staat bekend als Independent Coffee Specialists, gefocused op koffiespecilaiteiten en zelfgemaakt gebak. Vanaf januari 2016 rooster ik mijn eigen koffie in een start-up community gebouw in Groningen. Naast het runnen van de zaak ben ik ook technisch- en sensorisch jurylid bij de SCA en heb daarvoor niet geheel onverdienstelijk deelgenomen aan nationale kampioenschappen. 2014 werd ik 2e in de Koffie Top 100, in 2016 had ik de eer om de Koffie Top 100 te winnen. Ik hoop dat ik alle betrokkenen kan helpen met mijn kennis en ik voel me vereerd dat ik mag plaatsnemen in de hoofdjury.

 
Nicky Maas | Hoofdjury

Nicky Maas | Hoofdjury

Ik ben Nicky Maas. 30 jaar geleden ben ik samen met mijn partner Louis Claus, café de Blonde Pater in Nijmegen begonnen. We zijn al serieus met koffie bezig vanaf 1996 toen we onze eerste Kees van der Westen kochten. In 2002 deed Louis mee aan de allereerste Baristawedstrijd van Nederland en daarna hebben we veel barista’s getraind voor wedstrijden. In 2015 hebben we de Misset Koffie Top 100 gewonnen wat een mooie bekroning op het werk was. Ik ben ontzettend trots om, met de kennis die ik in al die jaren heb opgebouwd, een bijdrage te leveren aan de hoofjury.

 
Ron de Wit | Hoofdjury

Ron de Wit | Hoofdjury

Ik ben Ron de Wit. Nadat ik enkele jaren een eigen horecazaak heb gehad, ben ik verder gegaan in de koffie. Ik ben in te huren als barista, adviseur en trainer. Inmiddels ben ik naast kwaliteitscontroleur voor een Spaans koffiemerk ook SCA trainer. Ik geef in binnen- en buitenland trainingen. Verder kan men mij kennen van de SCA wedstrijden, waar ik al enkele jaren als eventmanager zorg dat de wedstrijden goed verlopen.

 
Ronald Huiskamp | Hoofdjury

Ronald Huiskamp | Hoofdjury

Ronald Huiskamp - 1960 Eigenaar H-Hospitality, een concept & ontwerp studio in Amsterdam Exploitant restaurants Arles in de Pijp en NENI in Amsterdam-Zuid vanaf september 2018

 

Vakjury

                                           

Alex Walraven
Anne-Marie Kooloos
Benthe Groeneveld
Brian Brouwer
Danja Seelen
Eva Derks
Frank Kraaijkamp
Frans Taapken
Gijs van den Berg
Hans Zevenhek
Hein Moors
Jack Bossema
Janneke Neutelings
Jelle Algra
Kai Yasuda

 

               

Lana van Asch
Laurens da Costa
Lisanne Booij
Marco Elders
Marco Woudstra
Marieke Freriks
Michel van der Heijde
Mirthe Klok
Niels te Vaanhold
Norman Mazel
Olaf Tromp
Radboud Bergevoet
Raimon Noslin
Remco Tjallinks
Rene Tijs

 

               

Rianne Burgers
Ruud Boogaard
Sander de Coninck
Sander de Putter
Sharon
Stefan Bouman
Stefan Sampietro
Tilly van Arendonk
Trisha van der Pas
Ulas Tarakci
Wendy van de Kamp
Wendy Veken
Wilfred Pijnacker

 

 

Organisatie

Partners

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Koffie Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.